måndag, mars 26, 2007

Handplockade framtidsnamn går på blytunga events

Nu vet jag varför jag alltid trott att alla andra gör så balla grejor. Ryktena ljuger.

I Dagens media läser jag:
Hemligt (s)-möte på Prime
"Kvällen innan Mona Sahlin valdes till partiledare på partikongressen i förra veckan hölls ett blytungt internt socialdemokratisk strategimöte med flera socialdemokratiska framtidsnamn i pr-byrån Primes lokaler i Gamla stan i Stockholm."

Jag var där. Det var ett vanligt seminarium. Intressant, absolut. Men blytungt? Vi pratade om en modern fackföreningsrörelse. Superporrigt, va?

Så här är det. Prime PR har den goda smaken att då och då bjuda in en brokig blandning av människor, från vänster till höger, för nyfikna och eftertänksamma samtal. Det har de gjort länge. Ofta på fredagar, av den enkla anledningen att många då inte har så bråttom till andra möten.

Men journalisten Andreas Henriksson fortsätter i konspiratorisk ton:
"Sammankomsten låg strategiskt inbokad just innan det socialdemokratiska studentförbundet hade en välbesökt fest på restaurang My ju ju senare på fredagskvällen, uppger en källa för Dagens Media."

Det var inte alls strategiskt. För oss hemliga konspiratörer blev det faktiskt litet jäktigt att försöka täcka båda evenemangen.

Tråkigt, men hädanefter måste jag nog dra bort hälften ur alla skojiga artiklar jag läser.

Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om: , , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Prime hoppas naturligtvis att få del av sossekontot och det verkar vara gott om sossar som är beredda att låta sig bjudas för att sedan öppna plånboken, eller? Hur naiv får man vara? Bara för att kompisar till s-politiker jobbar på Prime så ska man inte låta sig luras att öppna sin plånbok i jakten på att kommunicera rätt inför valet nästa gång. Det finns gott om andra byråer att tillgå om man vill ha framgång. Men de som anställt på Prime vill naturligtvis ha avkastning på sin satsning att anställa fd s-politiker. Vad gjorde Primeledningen på s-kongressfesten?

Johanna Graf sa...

Vilken byrå jobbar du på då, som du föreslår istället?