fredag, oktober 13, 2006

Om man inte kan få hunden att vifta på svansen kan man alltid vifta på hunden

OKÄNDA TSUNAMIBAND FUNNA!
Det rapporterade media för några minuter sedan. Fredrik Reinfeldt hade kallat till en presskonferens och alla som hörde det trodde att nu, nu skulle de plankande ministrarna som tyckte lagar och regler var för dummies äntligen få gå. Men ack vad man bedrog sig!
"Det kommer att ta flera veckor att ta reda på vad som finns på de band som hittats i ett skåp på Regeringskansliet och som nog har med Tsunamikatastrofen att göra".

Oj! Var det någon mer än jag som tyckte sig skymta en liten man i skägg och hatt halvt insmält bland marmorväggarna där i Bella Venezia? Jo, visst var det väl Conrad Brean?

(För er som inte hänger med nu, rekommenderar jag Benkes krönika i På Stan den 14/9.)

Inuti mitt huvud föreställer jag mig samtalet mellan Conrad och Reinfeldts rådgivare, grabbarna från PR-byråerna som tillbringat så många hemska men läririka år ute i kylan. Nu, äntligen skulle de få lira litet boll.
Conrad: - Ni har ett problem, grabbar. Det här med hårdare tag mot brottslingar funkar inget bra ihop med era fuskande ministrar.
PR-pojkarna (svettigt): - Nej, nej, vi vet, men nu har Maria och Cecilia gjort hundra storpudlar, men inget hjälper. Vad fan ska vi göra nu?
Conrad: -Ert land har ju inte varit i krig på 200 år så det är väl uteslutet. Men katastrofer då? Katastrofer är också bra, om man kan visa påa nsvar och regeringsduglighet.
Pr-p: Äsch, Vi har redan haft en- Tsunamin- och den har vi redan kramat det mesta möjliga ur.
C: Äh, vad är det för loosertakter, det finns ALLTID mer att krama ur en katastrof... låt mig tänka...

Ja, resten har ni just sett på TV...
Vill ni se fortsättningen, så hyr och se om Wag the Dog i helgen.

Detta inlägg är pingat på intressant.se.
Andra bloggar om: , , , , , , ,

2 kommentarer:

Nathalie Sundesten Landin sa...

Krya på dig vännen!
Kram Nathalie

Tora Hansjons sa...

Alltså, dina rubriker är outstanding! Jämt.