torsdag, oktober 08, 2009

Köp glidmedel och hemorrojdsalva


För dig som har påsar under ögonen och glanslöst och Svinto-hår av för mycket torra och sena sammanträden, här kommer några glamourtips:
Gå in på Apoteket och köp hemorrojdsalva och glidmedel!

Xyloproct, hemorrojdsalva i ansiktet är ett känt fotomodellknep för att få bort rynkor, påsar under ögonen efter sena nätter etc, eftersom den är avsvällande.

KLICK glidmedel, det vattenbaserade. Sjukt bra, för risigt och glanslöst hår, tynger inte ner alls. Krama i en klick när håret är halvtorrt efter tvätt. Det är dagens sanningoch icke att förväxla med historien i filmen Den där Mary, det var nåt helt annat Cameron Diaz hade i håret.

Sedan finns det de som säger att kaffesump är toppen som body scrub också, men det vågar jag inte gå igod för, så nu får det räcka för idag. Seså, ut och äg världen nu!

6 kommentarer:

john sa...

Men vad skulle jag ha Svinto till? Var det för att polera hälarna eller?

Johanna Graf sa...

Endast fantasin sätter dina gränser...!
Nej, det var en illustration av mitt hår. Innehållet alltså, inte kartongen. (Alla bilder på Svinto-innehåll såg ut som grå råttor)

Perny sa...

Med tanke på att du säger att du inte kan gå i god för kaffesumpen men uppenbarligen kan gå i god för glidmedel i håret och hemorrojdsalva i ansiktet gör att jag helt plötsligt får en bild av dina morgonbestyr och de är inte samma som jag hade innan... eller, jag hade nog ingen bild av dina morgonbestyr innan, men jag har det nu.

;)

Johanna Graf sa...

Perny, du har alldeles rätt! Men om du rodnar när du läser det, så kan du ju föreställa dig hur jag såg ut i fejan när jag var in på apoteket för att handla grejorna...

Laila sa...

Glidmedel i håret har jag hört om men salvan och kaffesumpen var ny. Funkar det verkligen? Är det ens värt att prova? Lär känna mig rätt fjantig. Haha.

Kondomer sa...

Haha, Svinto för att polera hälarna :0