tisdag, februari 05, 2008

Det är bara att erkänna, jag blir aldrig cool

Hinner inte skriva vare sig nåt djupsinnigt klokt eller fnisslustigt denna morgon. Istället för att vara en sådan där cool människa som sitter i elegant morgonrock med katten i knät och ett glas färskpressad apelsinjuice som enda frukostbordsdekoration, så har jag denna morgon:

- Snott runt som en furie för att leta efter min gröna Nikita-t-shirt. Ska träffa en skolklass i stadshuset, och måste försöka se litet cool ut. När jag äntligen hittat den (bara obetydligt smutsig) kan jag inte låta bli att:
- byta plats på två av familjens hårddiskar, för att testa om den jättebra-iga datorlösning jag funderat ut under natten funkar. Sen upptäcker jag att yngste sonen börjar åtta och klockan är kvart i, så jag:
- häller upp en skål mjölk och flingor åt yngste sonen medan han häller i sig i kläderna i rekordfart.
- funderar över varför svenskar häller i mjölken först, medan amerikanerna häller mjölken över flingorna. Varför, varför, varför? Å dessa livets gåtor!
- Leker med min internetradio, som lagt av medan jag mekade med hårddiskarna och var tvungen att stänga av routern ett tag. När jag fixat det, ser jag att katten ätit min honungsyoghurt, så jag:
- bannar katten, dock i så milda ordalag att hon förmodligen uppfattar det som en komplimang.
- Upptäcker att klockan blivit så mycket att jag inte hinner skriva det där kloka eller otroligt roliga blogginlägget som jag tänkt mig. Därför nöjer jag mig idag med att citera Krassman (som förmodligen snott uttrycket från nån mycket smartare kompis):
- Moderaterna skulle ju minska utanförskapet men allt de hittills gjort har bara ökat ovanförskapet!

Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Anna, Fair and True sa...

Vi svenskar åt nog yoghurt och fil med flingor först innan vi började med mjölk. Och när man äter yoghurt eller fil tar man oftast mer av det och mindre av flingorna. När man äter flingor med mjölk, är det just det. Flingor. Med mjölk för att det inte ska bli för torrt :) Me yoghurten eller filen kan man ju äta som den är!

Calle Fridén sa...

Det där är ju en hur cool morron som helst!

Krassman sa...

Johanna: Tack för den du !!!. Kolla min publicerade artikel om ovanförskapet. Du vet var den ligger......In Your Face