tag:blogger.com,1999:blog-34629132.post4260983444882603166..comments2023-10-06T12:47:35.791+02:00Comments on JOHANNA GRAF: Det är bara att erkänna, jag blir aldrig coolJohanna Grafhttp://www.blogger.com/profile/16055062830844211711noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-34629132.post-62330979599111013092008-02-12T17:55:00.000+01:002008-02-12T17:55:00.000+01:00Johanna: Tack för den du !!!. Kolla min publicerad...Johanna: Tack för den du !!!. Kolla min publicerade artikel om ovanförskapet. Du vet var den ligger......In Your FaceKrassmanhttps://www.blogger.com/profile/02216592545802504131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34629132.post-45023157817647748872008-02-05T20:53:00.000+01:002008-02-05T20:53:00.000+01:00Det där är ju en hur cool morron som helst!Det där är ju en hur cool morron som helst!Calle Fridénhttps://www.blogger.com/profile/12415070632964992646noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34629132.post-78557441360963315712008-02-05T19:36:00.000+01:002008-02-05T19:36:00.000+01:00Vi svenskar åt nog yoghurt och fil med flingor för...Vi svenskar åt nog yoghurt och fil med flingor först innan vi började med mjölk. Och när man äter yoghurt eller fil tar man oftast mer av det och mindre av flingorna. När man äter flingor med mjölk, är det just det. Flingor. Med mjölk för att det inte ska bli för torrt :) Me yoghurten eller filen kan man ju äta som den är!Anna, Fair and Truehttps://www.blogger.com/profile/04363598308633248200noreply@blogger.com