söndag, augusti 15, 2010

Ibland har moderaterna rätt


Den här skämtaffischen lade jag ut på min Facebook-sida igår. Satt hemma och hade skrivkramp, surfade runt på en massa sidor, hittade moderaternas nya affischer och lekte ett slag med deras kampanjmotor. Oooohhh, SHIT, vad folk gick igång på den! Långa rader av kommentarer...

Så diskussionen jag hörde i P1 om behovet av intresseväckande budskap som sticker ut och (M):s taktik att kopiera (S), gav mig inspiration till en affisch, som i sin tur ledde till en intressant diskussion. Kul, sådant behövs!

Lika kul var det när jag testade sossarnas nya affischverktyg för ett och ett halvt år sedan. (Vi ligger ofta långt före inom sociala medier) Denna skapelse väckte också viss uppmärksamhet när den publicerades på DN:s ledarsida efter att en storskrattande Malin Siwe ringt och frågat mig om det var OK. Klart det var, man måste få ha litet roligt ibland, även i politiken!


De här gamla affischerna från gårdagens moderater ger dagens diskussion om "negative campaigning" en ny (eller rättare sagt glömd) och djupare innebörd!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , och annat
intressant

2 kommentarer:

Otto sa...

Jag lånar din röda arbetarparti affisch och publicerar på facebook jag med. Hoppas du inte misstycker ;)

Johanna Graf sa...

Nej då, det är bara roligt!