måndag, juni 01, 2009

Rösta för en bättre miljö, välj inte moderaterna och bär inte shorts till kavaj!

Idag kan du rösta för en renare miljö” står det på moderaternas valaffischer. Visst, men då är det bäst att du väljer nåt annat parti än moderaterna, skriver Alliansfritt Sverige idag, och fortsätter:

Med tanke på de låga klimatambitionerna, de bedrövliga miljörapporterna och en naturskyddsinsats som med bästa välvilja möjligen kan kallas blygsam, är det svårt att uppfatta den moderata affischen som något annat än en uppmaning att rösta på ett annat parti. Vilket som helst är bättre, i synnerhet de röd-gröna.

Jag kan inte annat än att instämma, även om jag tror att även de röd-gröna skulle ha svårt att förbättra miljön i tunnelbanan som rådde inför Stockholm Marathon i lördags. Så här kommenterade en kompis stämningen som rådde: - Det var alldeles för många alldeles för gamla män i alldeles för korta och tajta shorts för att jag skulle känna mig bekväm i den miljön.

Och när man nu ändå är i gång och skämtar, kan man ju fortsätta på temat män i shorts. För man tror ju att det är ett stort skämt när Ebba von Sydow utnämner det till sommarens hetaste mode för män med kort-korta shorts till kavaj. Ett tips från mig till de män som planerar att klä sig i shorts i sommar: Ska ni ha shorts så se för sjutton gubbar till att de är långa. Och ska ni ha sandaler till så snälla, lämna strumporna hemma!
2 kommentarer:

Johan Olsson sa...

Strumpor i sandalerna är gött!

Frösundakillen sa...

Håller med, det ser väldigt ofräscht och osmakligt ut med äldre män som har shorts. Nere i sydeuropa klär sig folk bättre trots att det är varmare där än i Sverige.