fredag, april 04, 2008

Lilla apan är skitigare än jag

Ha, ha, jag är inte snuskigast. Det här slår garanterat mitt hårexperiment: bloggaren som inte tvättat sina jeans på 95 dagar. Det framgår inte om bäraren haft dem på sig varje av dessa 95 dagar, men deras yta beskrivs som gul och organisk. Uuuuääääck! Inför hotet at inte bli inläppt till fikarummet på jobbet åker de dock in i tvättmaskinen.

Skulle inte ni se er om efter dolda kameran om expediten i jeansbutiken rekommenderade er att bära era nya jeans i sex månader innan första tvätten"så att fibrerna sätter sig"? Cheeezes!

Manolo diskuterar också jeanstvätt och grunnar allvarligt på om det faktum att han inte tvättat sina jeans på tre (3) år kan vara orsaken till att de luktar så illa i hans garderob.

Ett annat alternativ är ju att köpa nya jeans som ser så där litet gulaktigt skitiga ut.


Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om , , , , , , , , ,

5 kommentarer:

hanna sa...

jag har ett antal manliga vänner som tror att man aldrig ska tvätta sina jeans för att de sitter bättre då. jag tror det finns en snuskbomb begraven här...

Anonym sa...

"Lilla apan är skitigare än jag", kan vara lite farligt som rubrik!
Har för mig att Lena PH gjorden en sak där hon sjöng just.. "har du sett min apa, min söta lilla apa..." och så höll hon händerna formade till trekant på ett strategiskt ställe! ..."för den heter faktiskt så..." Vill bara framföra vikten av att tvätta "apan"!
/må så gott vänner!

Anna, Fair and True sa...

Jag tvättar också mina jeans väldigt sällan men jag har ett antal par att alternera mellan. Fast jag väntar inte 6 månader direkt. Men jag tror nog vi tvättar våra kläder för mycket i allmänhet.

Johanna Graf sa...

Det håller jag helt med om! Jag tror att många tycker det är enklare att släng kläderna i tävttkorgen än att vädra dem, vika ihop dem och lägga in dem i skåpet igen.

Anonym sa...

Man blir alltid avslöjad som gammal och tråkig - vad är det för fel på "hel och ren"?