söndag, oktober 07, 2007

Så här på söndagskvällen...

...dyker de djupa tankarna upp. Vilken superkraft skulle jag helst vilja ha? Å ena sidan vore det ju kul att kunna resa i tiden, men tänk vad kul att ha röntgenblick... Vilka grejor man skulle kunna se, he, he... Eller läsa tankar... men tänk om alla tänkte "vilken dum och ful brud det där var" när de gick förbi en på stan. Vad är det spenat innehåller som är farligt? Är det nitrit? Kan fötter gå upp i vikt? Hur bantar man i så fall ner fötterna igen? Varför blir man kristdemokrat? Om man inte är från Jönköping? Om man har tappat närminnet, har man för mycket noradrenalin i binjurarna då? Varför får så många bröstcancer och inte till exempel armcancer? Vem klär egentligen i lejongult?
Eller ännu värre, i beigt med lite rosa i? Till vilken art hör tvestjärtar? Vad lever de då av? Hur kan en tvestjärt ha överlevt inuti saltkaret sedan i somras? Hur fungerar hårfärg? Eller varför fungerar det inte? Passar jag i svart hår? Om man skulle klara sig utan ett av sina sinnen, vilket skulle man välja då? Hur kan folk gilla att titta på "Ensam mamma söker"? Det är ju det mest deprimerande program som gjorts!

Sedär, litet att tugga på.

Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om: ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nej Johanna. Det mest deprimerande programmet för tillfället är Idol, vilket jag i ett svagt ögonblick lovat sextonåriga dottern att ha "lite" koll på i år. Så jag våndas och lider. Och funderar över hur en Idolgeneration ska kunna föra världen framåt

Johanna Graf sa...

Mmm... tänk dig Idol-Knut som statsminister eller riksbankschef...!