tisdag, oktober 23, 2007

No way, José!

På förträffliga DeepEdition, som i sin tur blivit utmanad av Studiomannen, hittar jag listan över 8 saker man inte tänker ge en chans. Ni vet, sådana där saker som andra tjatar om att man måste testa, eller som man kanske prövat men efteråt tänker "Aldrig mer!".

Här är mina, utan inbördes ordning:

1. Fotvandringar. Testade en gång med en naturfrälst kille jag var ihop med i gymnasiet. Enda ljusglimten på hela jävla Sörmlandsleden var när vi gick förbi en korvkiosk. Behöver jag säga att det inte höll?

2. Kalles randiga med banan. Yngste sonen tjatade sig till en tub på ICA när den lanserades och hävdar envist att det var riktigt gott, men fanskapet ligger kvar i kylen än.

3. Religion. Jag hade ingen låtsaskompis när jag var liten och behöver ingen nu heller.

4. Golf. Bollar OCH långpromenad i ohelig kombination, no way, thank you ma´m.

5. Karaoke. Offentlig förnedring. En gång på Ålandsbåten räckte. Önskar inte ens min värsta fiende att lyssna till min sångröst.

6. Skräckfilmer. Min fantasi och livet självt är nog läskigt som det är. Minns fortfarande med fasa Fredagen den trettonde som jag såg som tonåring.

7. Sting. Det hjälper inte hur många låtar kompisen P i smyg lägger till i mina spellistor, han är inte bra och jazz stinker.

8. Män med Ulf Lundell-komplex. Typen som odlar myten om sig själva och är så små och rädda inuti så att de måste leka mogna rådgivare åt ständigt yngre kvinnor.

Så, nu har jag spytt färdigt. Imorgon tror jag att jag ska göra en lista över saker som jag överväger att ge en chans, eller en andra chans!

Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om: ,

7 kommentarer:

Anonym sa...

Var inte elak mot Sting, hans hus håller ju på brinna upp.
http://www.latimes.com/news/local/la-me-fires24oct24,0,2250066.story?coll=la-home-center

P

Anna, Fair and True sa...

Jag gillar din liknelse med låtsaskompisen!

Anonym sa...

Ge Sting en andra, tredje eller milijonte chans, på den punkten håller jag med bror p..

//Erik

Cege by the way sa...

Håller definitivt med om Sting. Har också kompisar som gillar honom och köpte därför det som många sa var hans bästa men det är trist som f-n. Visst, om jag lyssnar på det 30 gånger så kanske man hittar något man gillar MEN så många chanser får inga skivor ...

Olssons tankar sa...

Hur bra som helst, fn va jag skrattade
Det där med religionen ÄLSKADE jag, men sen är det klart, jag har gått sörmlandsleden (om än kort bit med sonen) jag är ett U.L fan och tycker om storbandsajazz :-)

Glömde kareoken, jag har säkert sämra röst än dig så jag har aldrig förstått tjusningen med detta otyg, du gå inte på Golden Hits hahahha

Anonym sa...

"På förträffliga DeepEdition"

Du skämtar?

Johanna Graf sa...

Nej, jag gillar DeepEdition. Bra kille, fin och klok människa. Men du behöver inte tycka det om du inte vill.