onsdag, november 08, 2006

Ont på ovanliga ställen

Sambon har börjat spela badminton igen. Eftersom han spelade rätt mycket i tonåren, trodde han att det skulle bli en enkel match när han blev inbjuden att spela mot gubbgänget. Nu har han ONT på helt nya och ovana ställen. (Och gubbgänget vann, förstås.)

Idag har också partiorganet DN uppmärksammat att moderaternas kritik mot sosseeelit, vänskapskorruption och svågerpolitik skorrar en aning falskt. Jag skrev något ironiskt om detta för ett par veckor sen, när Reinfeldt letade djupt i skrymslena av den gamla bunkern och utnämnde först Per Unckel och sedan Carl Cederschiöld till fina uppdrag.

Men nu har alltså även DN bröstat upp sig. Visserligen skrev ledarredaktionen direkt efter valet att nu skulle man minsann granska den nya regeringen lika hårt som den gamla. Men hittills har den granskningen mest skett från höger. Nu måste jag maila och tipsa Niklas Ekdal och övriga ledargänget att köpa liniment, för de här musklerna har de inte använt på länge...

Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på
andra bloggar om: , , , , , , ,

1 kommentar:

Rollx sa...

Johanna. Du kanske skulle passa på att skoja med din sambo, och köpa något liniment som är vanligt att äldre/pensionärer använder. Någon produkt som speciellt är ämnad för gaaaamla kroppar.

Hmmm jag tycker att man kan finna synder i varenda parti som existerar. Ingen är bättre eller sämre än den andra. Det finns fuffens överallt.

Och Reinfeldt skrapar ihop lite gamla repriser. Lite tråkigt, skulle vara trevligare med några nya rödblommiga fräscha ansikten.