tisdag, november 14, 2006

Nån som har adressen till spammarna?

Lots of pleasures waits för you right after you take this medicine!
It is fully guaranteed it will help you to shoot more and more!
Impress your girlfriend with your wonderful shooting!

Sådana här kul budskap lyser emot mig i ungefär vartannat mail jag får.

Det är ungefär som i den där Monthy Python-sketchen:
Mr Bun: Vad har ni?
Servitris: Vi har ägg och bacon; ägg, korv och bacon; ägg och spam; ägg, bacon och spam; ägg, bacon, korv och spam; spam, bacon, korv och spam; spam, ägg, spam, spam, bacon och spam; spam, korv, spam, spam, spam, bacon, spam, tomater och spam; spam, spam, spam, spam, ägg och spam; spam, spam, spam, spam, spam, spam, vita bönor i tomatsås, spam, spam, spam och spam.

Jag får ganska många mail. Så det tar litet tid att radera allt. Är det någon som räknat på den sammanlagda produktivitetsförlusten det innebär när miljontals anställda och företagare sitter och trycker på RADERA-knappen i X timmar varenda arbetsdag.
Min dröm är att spåra upp spammarna och utsätta dem för raffinerad hämnd. Någon som har deras mailadresser? Vet var de bor?

Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om: ,

6 kommentarer:

Rollx sa...

Jag kom ihåg en artikel någonstans på det oändliga nätet. Tuvärr hittar jag inte tillbaka till den. Men dom hade iallafall kartlagt, vilka som skickade alla dessa spam. Det var 10 personer i världen som låg bakom en väldigt stor del av utskicken. Det var namn och bild på dom, 5 st var Ryssar.

Så här brukar jag göra om spam kommer i min inkorg. Jag skickar tillbaka 20 nonsens mail tillbaka. Naturligtvis skall det vara lååånga svar som tar lång tid att läsa (slösa på deras tid). Ofta lyckas detta, och dom lämnar mig ifred.

Dessutom är det så skööönt att hämnas. på dessa spammare.

Johanna Graf sa...

Tack för tipset!
Nästan lika bra som det gamla hederliga tricket mot telefonförsäljare: "Tyvärr har jag inte tid att prata just nu, men om du ger mig ditt hemtelefonnummer så ringer jag upp dig senare ikväll"

Rollx sa...

Fast du är ändå snäll, som erbjuder dig att återkomma till telefonförsäljaren.

En annan är rena rama Berlinmuren (kall och hård). Om någon stackare försöker övertyga mig om att jag behöver nya kallingar, eller ett annat telefonabbonemang.

Det blir NEJ TACK !. Artig men bestämd.

Anonym sa...

Hej,

Gå in på adressen http://www.spamhaus.org/
där listas de som sysslar med spam.

Mvh/ Peter

Anonym sa...

Om du har nån hemsida. Lägg in denna länk.
http://www.hostedscripts.com/scripts/antispam.html

och de kommer att börja skicka spammail till sig själva.

Bara ett litet tips.

mvh. Lasseca

Anonym sa...

Det smartaste du kan göra är att installera ett bra spamfiler eller börja använda tjänster med bra spamfiler (typ Gmail). Ingen ide att skicka mail till spammare ;) tror folk här har missförstått lite hur det hela går till. Dom får aldrig ditt mail (avsändarna är fejkade) och även om dom skulle få det så är det självklart ingen som läser igenom det som trillar in.