onsdag, januari 03, 2007

Onda mamman har inget liv

Eftersom jag är en ond och självisk mor, köpte jag bara sådana serietidningar jag SJÄLV skulle vilja läsa till barnens julstrumpor*.
En Nemi, en Shonen Jump och en Rocky. Självklart hade jag också tjuvläst dem innan, annars skulle jag ju fått vänta alldeles för länge på att få dem i min hand. Det blev dock litet stressigt, mitt i skinkbaket och annat, så nu när barnen är hos sin pappa, läser jag dem igen, långsamt och njutningfullt i soffan. Det är ju så mycket att insupa, lära, smälta. Igår kom dessutom nya Larsson, så det är fullt upp. I Rocky hittar jag en massa värdefulla och nyttiga länktips, som sysselsätter mig en stor del av dagen:

En sida om katter som liknar hitler (Kitler var bäst. Se ovan)
En receptsajt på krispiga insekter. (Termiter innehåller förhållandevis litet protein. Om du är rädd för kolhydrater ska du inte äta stora gräshoppor.)
Sjuka nätauktioner (Vad sägs om en uppstoppad groda som spelar golf?)
Vilken hitorisk galning är du? (Jag var påven)
En sida om trepanation; människor som gör hål i huvudet för att de tror att det är nyttigt (Uäck!)
Kurser om hur man lär sig dansa med sin hund (Har ingen hund, men det kan vara intressant att veta hur man gör)
The toilet museum. (Har ALLT)
Kändisar av rostat bröd.

Det är härmed bevisat. Jag har inget liv.

Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om: , , ,
* Julstrumpor är sådana som hänger vid öppna spisen och innehåller små presenter som barnen får öppna på julaftons morgon och förhoppningsvis håller dem sysselsatta och mindre otåliga tills det är dags för julklappsutdelning på kvällen.

5 kommentarer:

Claes Nordmark sa...

Seriöst, ingen människa som köper Rocky kan vara ond - serien är ju så fruktansvärt, grymt bra!

Johanna Graf sa...

Nej, det är bara ondsint att sno tidningen för sina barn. Nu tänkte jag börja prenumerera, och de dagar tidnignen kommer, ska jag låsa in mig i badrummet och läsa den FÖRST AV ALLA.

Anonym sa...

Problemet med att prenumerera är att barnen oftast kommer hem först. Det är därför vi måste leta efter Larsson! och Ernie när vi tycker det gått för långt mellan utdelningarna...

Johanna Graf sa...

Jag vet, det är ett jätteproblem. Man kanske kunde se till att skriva in dem på någon utvecklande fritidsaktivitet de dagar tidningen kommer?

Anonym sa...

Hej Johanna,
En vän rekommenderade din blogg och dina texter har en viss verkshöjd.

Några plus och några frågetecken; Nemi (??), Desperate Housewifes (??) Rocky (+).

Du är vacker och rik och en social position. Frågan är om det är ett hot eller om det höjer den allmänna värdenivån i världen.