tisdag, januari 16, 2007

Jag är inte trött!

Barnen har åkt till fjälls, sambon är på tjänsteresa. För första gången på evigheter är jag ensam hemma. Middagen består av kex, makrill och marmelad. Framför TV:n. Till en urgammal film med helt okända skådespelare, producerad i England istället för i Hollywood. Jag går och lägger mig när jag vill, och inte när trummorna i pojkrummet tystnar. Jag släcker precis när boken gjort mig lagom sömnig. Och jag sover gott, hela natten. Utan avbrott för någon tonårspojkes nattliga klong-klong-räder i köket orsakade av stor och plötslig hunger vid midnatt. Utan motorsågsljudet från sambons snarkningar. Det enda som låter är ett litet, ulligt knyte till katt som sover bredvid mig under täcket, lätt spinnande. Jag är inte trött.
Och jag känner mig jättekonstig.

Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om: , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ah, lugn och ro hemma!

Jaha, en till som varit ute och röjt på det glada 80-talet? :) Du får gärna precisera vad ditt svar egentligen är... om det nu var något svar... du kanske bara svävade ut lite grann? :-)

PS om du vill svara så är det helt ok att göra det i själva quiz-tråden. DS

Anonym sa...

Måste erkänna att jag blir lite avis även om mitt ulliga lilla knyte nu tappat två tänder och därför suger på tungan natten igenom... Sött men lite lätt enerverande.