tisdag, augusti 19, 2008

Übermensch

[UPPDATERAD] Ella Bohlin, ledare för kristdemokraternas ungdomsförbund är inte bara före detta Livets Ord-medlem, hon är även mamma. Livets Ord delar ju som bekant in människor i starka och svaga, utvalda och icke utvalda. Ella är en av dem som Gud valt ut. Hon är snygg, smal och begåvad med en duktig träningsdisciplin. I en föräldratidning på nätet skriver hon i en krönika om hur hon föraktar alla slappa nyblivna mammor med degmage och taskig karaktär. Själv tränar hon 4 gånger i veckan, dagen före förlossningen simmade hon ett 40-minuterspass och på en vecka gick hon ner alla sina graviditetskilon.Vilken tur att hennes parti har infört vårdnadsbidrag, så att hennes man kan vara hemma med barnet medan hon är på gymet...

Läser nu att det i Hagaparken startats ett "Boot Camp" i tvättäkta amerikansk armétradition för nyblivna mammor. Är det månne den f d spinninginstruktören ella Bohlin själv som hittat en ny födkrok?

Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Unknown sa...

Och av föreningen Vetenskap o Folkbildning utsedd till årets förvillare 2005. Hoppas upplysningstiden kommer i retur. (Ty då kan hon kanske övertygas att bli neologist istf kreationist.)

Anonym sa...

Förre detta ledare för KDU