måndag, juni 09, 2008

Hundar och hästar

Först var det jordbruksministern som uttalade sig litet underligt om djursex, och nu denna Kd-politiker, som säger saker om hästar. Sex ska ske bakom stängda dörrar, men gör du det med en häst är det naturligt om det sker ute i naturen, eller...? Snälla, hjälp mig att tolka detta minst sagt udda uttalande. (kommer en bit in i filmen)

Själv undrar jag mest om det är djursex att kyssa en groda?


Andra som skriver om detta är Lowdin i Bromma och Kulturbloggen.

Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om , , , , , , ,

7 kommentarer:

Unknown sa...

1. Om du kysser en grön groda eller en grön grodliknande varelse och det sker en förvandling av denna varelse till en prins så är det en välgärning tror jag.

2. Att tolka kd-politikerns häst-uttalande går inte! Uttalandet är komplett urkorkat så enkelt är det. Hon skulle behövt ha fler frågor som exempelvis: Är det naturligt att baxa in hästen i sovrummet och ha sex där? Vad hade hon svarat?
Eller, om två människor tänker sig ha sex i naturen eller någon annanstans än i sovrummet så skulle det alltså vara pornografi? Vad det inte det hon sa, ja snudd på iallafall?

Fler frågor och hon kanske insett det orimliga i sitt resonemang. Dock, det värsta av allt är ju att hon har ju ett visst politiskt inflytande och fan vet vilka andra stolligheter som rör sig i skallen hos henne. Dessutom har hon ju allianskamraten Eskil....

Det finns tydligen flera avarter i vår herres hage än vi, som vet hur det borde vara, tror.

De kanske har rökt på? Knaprat på några taskiga morötter? Tagit en dos mjöldryga? Tuggat på skattramsblad? Något måste det ju vara.

Helmysko att inte blivit ett sjuhelvetes mediadrev.

Unknown sa...

Ny teori om kd-kvinnas uttalannde har vuxit fram under natten.
Hon måste tänka så här: På gården går en avelshingst men han avlar ju inte då måste man hjälpa naturen på traven som kära mor har lärt ut, för att ta vetrinären till gården för en sån sak är alldeles för dyrt.
Avelshingsten är lite slö, dessutom är de flesta stona ganska jobbiga tänker han och tänker vidare, den där musen jag såg häromdagen undrar vart den försvann. Nej, men se här kommer den där naturliga människan och tömmer mig, behändigt och praktiskt. Jag slipper ju jaga och vad skönt dessutom, slipper dessutom den där hemska människan som lyfter på min svans och ger mig elektrisk chock fast jag inte vet vad det är så sprutar det bara till. Jag springer fram till den vänliga människan nu för en skön stund. Dessutom får jag lite havre efteråt också.

Så kanske det är? Som sagt bara en teori.

Så här tror jag kd-kvinnan tänker, uppfostrad härtill.

Anonym sa...

Egentligen håller jag i stort med kd-kvinnan, detta hör hemma i sovrummet hos folk och skall inte kosta skattebetalarna sura slantar! Men hennes häst-uttalande, herregud! Lite typiskt kd väl, de halkar snett lite här & där, vad är det för naturligt med denna bild? Tidelag är väl helt åt h-vete! Att tjejer kysser grodor är väl helt OK, hur skall ni annars finna prinsen ni letar efter? Men kd:s grodor är svårare att försvara!

Anonym sa...

Om människor gör det i sin sängkammare bakom stängda dörrar... då är det ok tycker kd i Allingsås. Ok... Om man glömmer stänga dörren... Har sex i köket... ska (moral)polisen komma då?

Och är det bara hästar man får ha sex med i naturen. Hur är det med grodor, nej förlåt, jag menar män, så klart.

Sen kan jag fundera på hur något blir en viss genre. Konst eller porr t.e.x. Konst eller mobbing.. Själv tycker jag nog att etiketten "konst" allt för ofta innebär att man kan få bete sig som skit och ändå ha alibi.

Skitstövlar som förnedrar andra, utnyttjar dem eller gör sig roliga på deras bekostnad är just det. Vare sig de befinner sig i fikarummet, på skolgården, på scen, bakom kameran eller på en ledarredaktion.

Man måste få provocera, men modig är den som gör sig själv sårbar. Inte den som tar sig en roll och med den som skydd och på distans från det han/hon skildrar klipper till

Och om pussa groda är djursex; tja, då har väl många av oss en "udda" sexuell läggning. Att pussa någon i tron att det är en prins och sen upptäcka att det var värsta grodan. Vam har inte gjort det?

Johanna Graf sa...

Mats: Hon kanske helt enkelt inte hade alla hästar i stallet?

Mammamumrik: Ens å klok och vacker kvinna som du skulle väl aldrig kyssa några prinsar, vare sig i naturen eller annorstädes?

Anonym sa...

Nej det är faktiskt dumt om man nu är för republik. Jag vet. Men jag har väl tänkt att "dom har det väl inte för roligt stackrarna" Och där tänkte jag ju rätt. Problemet är att man riskerar få ta över "inte för roligt" själv med den onödigt omvårdande inställningen. Men nu har jag bestämt mig att köra på män. Inte prinsar, inte grodor. Om det nu finns några män kvar som är fria för permanentpussar. Jag är rätt monogam du vet...

Men det är ingen hets. Nästa års vitsippsbackar är väl ett lämpligt mål. Bara man håller sig undan Allingsås.

Och apropå din kommentar till Mats. Det är väl uppenbart!! Det skulle ju vara naturligt, som hon sa. Då är de väl inte inne?? Tänk att du missade det uppenbara...

Unknown sa...

Ps. Jag är inte färdig än, alltså med "Hundar och hästar".
Jag kommer nu att föra in ytterligare djur som inte har så mycket med det här att göra, men jag vill göra en allmänbildande insats.
I dagens lokalblaska allmänt kallad Tidningen Tomsäcken står att läsa: Varg skrämde 17 kvigor. En lång artikel följer som beskriver dessa kvigors hemska upplevelser, psykbryt, som väntas ta år av terapi att komma till rätta med. Det kommer att behövas Ko-Efexor och Kvig-Cipralex, tro mig.
Men om jag blir jagad av några två-benta kvigor så inte får jag berätts om det i tidningen. Tänk om de tog mig för en häst? Jag är ju rädd för hästar, risk för personlighetsklyvning alltså. Och det får jag inte vittna om i tidningen, det är inte rättvist. Det känns faktiskt lite provocerande, Men det är nog bäst att chilla till man hajar hur det hänger