tisdag, juni 03, 2008

Göran Hägglund vägrar svara

I Wolodarskis program på TV8 vägrade Göran Hägglund svara på frågan om han kan lova väljarna att inte sätta sig i en regering med Sverigedemokraterna. Detta trots att han fick frågan fyra gånger. Han sa istället "Jag tycker att det är en meningslös diskussion". Nu hyllas Hägglund av Sverigedemokraterna för att han "vill hålla dörren öppen" och YouTube-klippet ligger ute på Sverigedemokraternas hemsida.

Hjälp! Vad hände med den gamla hederliga borgerligheten? Bengt Westerberg, kom tillbaka!

5 kommentarer:

Unknown sa...

Göran Hägglund verkar ju vara vilse i pannkakan. Bengt W eller Staffan W, jag tror inte någon är till någon hjälp.
G.H. har nog gått vilse i sin egen politiska trädgård och hittat ett ogräs som har namnet "jag-vill-alltid-vara-minister". Det ogräset verkar ha spridit sig så ohämmat att han blivit yr av maktberusning. Ställ honom frågan om han tänka sig regera med Mona S. Analysen av svaret till den hypotetiska frågan får anstå.

Anonym sa...

Att Hägglund inte tar avstånd är ju inte riktigt sant…

“Hellre morötter än piskor” (2008-03-18 14.56.51)
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2080437.ab

“Rikard säger: Rakt svar nu Göran: Kan du lova att alliansen inte kommer samarbeta med sverigedemokraterna om de kommer in i Riksdagen 2010? Som väljare kräver jag ett rakt svar på den frågan.
Göran Hägglund säger: Jag vill aldrig samarbeta med sd. De har en människosyn som ligger ljusår från min.”

För övrigt sade Nyamko Sabuni i “Ekots lörsdagsintervju” i P1 den 10 maj i år att det finns en “chans” att sd kan komma in i riksdagen 2010:

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=1151599

Morfar Lasse sa...

Vad som hänt med den gamla hederliga borgeligheten?
Svaret är enkelt, men glasklart!

-Den har blivit ohederlig!

Jan sa...

Hjälp! Vad hände med den gamla hederliga socialismen? Sluta sammarbeta med vänsterpartiet kommunisterna! De är ju trots allt värst. Skulle dock borgligheten sammarbeta med Sverigedemokraterna så skulle jag verkligen inte vara nöjd. Det låter dock inte som det faktiskt kommer att hända, han verkar ju inte gilla dem i alla fall. Samma sak kan man inte säga om Sahlins kommentarer om vpk, där hon pratar varmt om det "naturliga" sammarbetet.

Anonym sa...

Tobias:
Just det. Göran säger att han “vill aldrig” samarbeta med sd, vilket inte alls är samma sak som “kommer inte att” samarbeta med sd. Det är mycket som man inte vill som man gör ändå, det borde väl kd-anhängare veta.

Jan: vpk? De försvann 1990.