tisdag, april 24, 2007

Morgon-riot

Febern håller i sig, och nådde nya toppar när jag upptäckte att äldste sonen fortfarande låg och trynade, trots att hans webschema sa att han borde sitta på engelskalektion om en kvart. När jag påpekade vikten av skolkunskaper, försökte han med argumentet att han även behövde lägga stor vikt vid sin sömn.
Objection overruled, så jag tog till Glada Morgonmusiken på radion. Lugna favoriter brukar reta väldigt bra. Den här gången hjälpte det dock inte, för han klev bara upp och gömde han radion.

Återstod Det Hemliga Vapnet: Jukeboxen. Den väger ungefär 200 kilo och står placerad nästan rakt ovanför sonens säng en våning under. Testade först "White riot" med Clash, men kom på att det är en alldeles för bra låt för att irritera maximalt, så jag bytte till den härliga gamla 80-talsslagdängan "Wake me up before you gogo" med Wham. När den ytterst surmulna tonåring nyss kom inhasande i köket, möttes han med orden - Men är du redan uppe? Kunde du inte sova? Vad synd, när du hade tagit sovmorgon och allt...

Nu är det jag som är helt slut och går tillbaka till sängen.

Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om: , , , , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är väl snarare Du som retar dig på Lugna Favoriter, varför förstår jag inte, när dom kör sådana höjdarlåtar som Lady in red med Chris de Burgh och Roxanne med allas vår favorit Sting.

Vh/ P

Johanna Graf sa...

Precis, jättebra vaknarmusik för tonåringar alltså! Bortsett från Sting då, honom somnar man ju av.

Anonym sa...

Wham var ju klockrent!
/U