onsdag, april 11, 2007

Drinkar på stranden

Johanna bad oss hälsa till alla hennes bloggläsare, då hon är väldigt upptagen med solnedgången.


Indien bjuder på både avslappning och intressanta upplevelser. I dag har vi övat upp vår prutteknik på marknaden i Anjuna.


/Jytte och Helena vid tangentbordet, snart på stranden vi också...

6 kommentarer:

Nathalie Sundesten Landin sa...

prutteknik... kan läsas på två sätt. Undrar vilket ni menar? :-)

Anonym sa...

Hoppas ni har det riktigt bra! Lite avundsjuk kände jag mig när jag stod på sonens fotbollsträning i går och det var 3 iskalla grader...

Bättre idag, dock, och det är utlovat 20 grader till helgen!

Pär E med familj

Anonym sa...

Tänkte också kommentera "prutteknik" men ville inte vara den första. Men nu när tio år äldre Nathalie gjort det först känns det bättre.

Anonym sa...

Hej!
Nu är ju du kanske inte så sugen, men när du blir det så har du en utmaning att anta. Hos mig.

Anonym sa...

Åh, jag är grymt avundsjuk. Var på Anjuna för fyra år sen. Annars hängde jag mest på stranden i Pandolim, är det Baga Beach den heter? Minns inte riktigt. Det var i alla fall en svensk kvinna som hette Susanne som ägde en strandrestaurang där. Minns inte vad den hette. Den är säkert inte kvar heller. Men är den det så rekommenderar jag tomatsoppan. Så var det nån klubb uppe på en högre kulle som hade cowboy-tema och fri sprit. Den vita strande i södra Goa är fin - fast taxichauffören som körde dit var galen. Hur som helst är jag avundsjuk!

Johanna Graf sa...

Jag maste be om ursakt a mina sekreterares vagnar: De kan ine riktigt kontrollkera sina gaser, verkar det som. Sorry, alla!