torsdag, juni 24, 2010

App lapp sa att du slapp!

De är roliga i Metro. Lagom till semestern kommer en guide om alla iPhone appar man kan ha nytta av under ledigheten. Varav hälften handlar om hur man klarar sig i Stockholm! Samma dag som ettlämmeltåg av Stockholmare lämnar stan ges tips om citybikes i Stockholm-appen, Lonele Planet Stockholm-appen, SL-appen o s v. För mig som vänder näsan mot Sveriges framsida finns att tillgå.... Gothia Cup-appen! Man tackar....

Som tur är finns även Sista Minuten-appen, som tipsar om restresor till en viss ort man vill åka till, eller resor på en viss dag då man kan åka. Pling i mobilen! "Las Vegas 17 juli 4 000:-" Yeeeez!!!!

Har du ingen semester alls utan ska sitt kvar i stan och svettas och jobba? "Sitt ute om du har möjlighet" tipsar Metro. Undrar vad din arbetsgivare ger för det tipset, såvida det inte är parkförvaltningen. Jag kommer ihåg de där sista svettiga dagarna på terminen i skolan, med "frööööken, kaaan vi inte få ha utelektion idag?" INGEN lyssnade eller lärde sig nånting, inte ens de som ville.

I papperstidningen idag finns också nedanstående artikel.

Även Dagens Industri skriver om arenahärvan.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , och annat intressant

Inga kommentarer: