fredag, januari 02, 2009

Bush is back och Gott Skrynkligt År

Går omkring hemma, dammsuger och fnissar åt skämten i Lantz i P3. Det nya året känns kul, hemmet skiner rent, räkningarna är betalda och jag går rent av och funderar på att skriva ett småskojigt blogginlägg.
Därför skrattar jag bara först när jag hör det.
Reinfeldt vill ge invandrare som lär sig svenska fort premie i form av snabbare medborgarskap. Sedan får Jan Björklund kommentera förslaget.

Ha, ha, han kommer väl säga att de som INTE lär sig snabbt får åka tillbaka till sina krigszoner, tänker jag och fnisar åt mitt eget skämt.


Då säger han precis så.
Han säger det.


Och där försvann det goda humöret. Jag säger som Annika Lantz, vill jag ens befinna mig i samma innarförskap som Jan Björklund? I samma land? I samma universum?


Nu känns det inget kul att skämta vidare om att lågkonjunkturen har lett till rea på Botox och brazilian wax-behandlingar. Utan effekt dessutom, busken tycks ohjälpligt tillbaka mellan New York-kvinnornas ben och här hemma får jag sms från en kompis som vill kränga två flaskor botox "som blev över när hon fick injektioner mot sin migrän". Jag orkar inte ens skratta åt eländet.

2009 är här.


Nu ska jag leta efter rea på långfärdsskridskor.

Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

9 kommentarer:

Anonym sa...

Nu när vi önskat varandra "Grått Nytt Hår" och god fortsättning ser vi framåt...

Läser: "Företag flyr Sverige
Allt fler svenska företag flyttar verksamhet utomlands. Det visar en färsk undersökning från tjänstemannafacket Unionen, skriver Svenska Dagbladet Näringsliv."

?? Var det inte precis det vi tidigare hörde av borgeligheten och då sades det vara en effekt av (s)regeringarnas politik...
Vad säga???

?? Nytt år, och många nya lagar...
Vad var det en ung A.Borg sade... "om jag skulle få bestämma skulle svenska folket få göra precis som de ville..." jo, man tackar!

Gott 2009 och var försiktig ute på isarna!

/Chrillemannen

Anonym sa...

Att sänka inkomstskatten för pensionärer är en väg som finansminister Alistair Darling skulle kunna välja, skriver The Telegraph, som nyligen drog igång en kampanj för skattelättnader för pensionärer.

Hur behandlar vi våra seniorer?

/Wisman

Anonym sa...

Är du på bättre humör nu, tro? Om inte så kanske jag kan pigga upp dig med att jag har nominerat dig till Det stora bloggpriset.

Anonym sa...

Kom igen... vi vill höra att:

"Johanna is back!"

Mr Please

Johanna Graf sa...

Men Anders, jag kan inte nomineras, jag räknas som "proffsbloggare". Tillåt proffsboxning i Sverige!

Anonym sa...

Johanna is back, och hon sluggar hårt som vanligt!

/Tuffa Victor

Anonym sa...

Hej,
hur kan man göra sej lustig - ja så totalt avståndstagande - över en politiker baserat enbart på vad en komiker har sagt när de spelar politikern i en sketch? Eller har jag missat något?
mvh/Peter Adler

Anonym sa...

Jag ser inga sådana regler(?). Så proffsboxare får visst nomineras. :-)

Tänker du inte på tävlingen för "Den bästa politiska bloggen"?

/Anders

Anonym sa...

Du skrev bra, gott så.