fredag, april 24, 2009

Välkomna till Solna, Victoria och Daniel!

Alltid lika kul med nya Solnabor, särskilt om det är barnfamiljer eller blivande barnfamiljer. Grattis också till nya barren, det gamla Haga slott har sett så ensamt och trist ut länge nu. Och nya skattebetalare tackar vi knappast nej till i dessa lågkonjunkturtider! Fast apanaget kanske är skattefritt förresten? Men Daniel är ju Solnaföretagare, med ett av sina gym i Frösunda. Fast, just det ja, företagen betalar ju inte heller nån kommunalskatt, bara statlig skatt. Tusan också.

Men ändå, kul med fler nya, unga familjer i Solna! Hoppas förskole- och skolutbyggnaden sätter fart i det barntäta Frösunda nu. Ett nytt kungabarn måste ju sätta fart på utbyggnaden. Om nu kungabarn går på förskola?? Jo, det tror jag. Victoria verkar vara en kvinna i tiden. Jag hade förmånen att få komma och berätta för Victoria om (den förra) regeringens antimobbingprojekt "Tillsammans" ihop med Sara Damber (grundaren av Friends) och hon verkade vara en modern och tänkande ung kvinna.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , och annat intressant

3 kommentarer:

Morfar Lasse sa...

Självklart ska de ju välja Haga. Det är ju den blivande morfaderns barndomshem, även om historien bara talar om "Hagaprinsessorna".

Min fråga följer direkt logikens natur. Hur stor del av parken kommer att spärras av för medborgarna?Jag vill inte missunna Viktoria ett tryggt boende, men inte heller oss "vanliga människor" en så fina natur upplevelser. Vad parken bär med sig bland träd, grässlänter och kullar är fantastiskt. Ibland t.o.m. ännu mera! Den 17 juni 1999 mötte jag min käraste i parken. Jag hoppas att flera får uppleva liknande enorma positiva livsförändringar i parken.

Välkomna till Solna Viktoria och Daniel!

Anna, Fair and True sa...

Victoria gick väl själv i förskola har jag för mig så deras barn kommer nog göra det också. Hoppas bara att de inte spärrar av för mycket kring slottet. Men man kan ju nästan gå runt Drottningholms slott så det borde inte vara några problem.

Helena Duroj sa...

hej
jag är mer orolig för vad som ska hända med parken än för bernadottefamiljens behov av förskola!

Haga ska vara park! Namnlista här:
http://www.namnlista.se/haga-ska-vara-park