tisdag, november 22, 2011

Horisontella tankarNär jag satt och stirrade på den här affischen på väggen i vårt lunchrum nyss tänkte jag ”Tänk att de använde iPads redan på den tiden…” Det yttersta beviset på att man är teknikskadad:-)


Detta var ett inlägg för att testa om funktionen med att maila inlägg fungerar. Det gjorde den, även om layouten kanske inte blir den snyggaste. Det var bra det, för det här sättet kommer vara det enda för mig att uppdatera bloggen de närmaste två månaderna, när jag är tjänstledig från politiken för att pröva annat arbete, som det heter på byråkratspråk. Då kommer jag nämligen att vara jungman på en segelbåt som ska levereras från Indiska ocenanen till medelhavet. För att undvika de värsta piraterna ska vi segla runt hela Afrika och inte gå i land i så många hamnar, så nätåtkomsten blir minimal. Maila kan man göra, dock inte några bilder eller tunga filer, till och från adressen saba@amosconnect.com. Så några tankar från en vidare horisont ska jag väl kunna bidra med.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Han en bra resa! Ska bli spännande att följa dina inlägg framöver.

Trollan sa...

Pratade med min sambo i morse per telefon - och han berättade att han lyssnade på något så ovanligt som en vettig politiker på radion. Visade sig att det var dig han lyssnade på.

Lycka till med seglingen. Inte alls avundsjuk - hrm - men hoppas se dig i politiken igen i framtiden. Du behövs.

Peter L sa...

Johanna, stort lycka till med ditt äventyr på de sju haven. Verkligen!
Men ett råd från en som inte röstar på(s):Kom ihåg att det finns brist på en viss sorts politiker, så stäng inte den dörren för alltid om du inte verkligen vill det. För då skall du naturligtvis göra det.

Hursomhelst, jätte-lycka med båtresan