onsdag, september 23, 2009

Klottermobbning på nätet

Blissnation skrev om det för ett bra tag sedan. Nu har även Aschberg/TV8 tagit upp tråden och "avslöjat" att politiska partier varit inblandade i att systematiskt försköna uppgifter om sina organisationer och företrädare på till exempel Wikipedia. Någon eller några på riksdagen har ägnat sig åt smutskastning på arbetstid (DN). Om detta skriver HBT-sossen idag. Här är t ex en bild från Blissnation på någon i riksdagshuset som inte har en exakt identisk syn som Nour El-Refai på jämställdhetsfrågor.
Man kunde nästan tro att Anna Anka redan fått jobb på nåt konservativt partis riksdagskansli. Kanske hos kreationisten, Livets Ordaren och Årets Förvillare Ella Bohlin? Om nu inte den etiketten redan tvättats bort från hennes Wikipediaartikel? Det verkar vara dagsnoteringar på fakta där i dessa dagar.

Herregud, vilken ointressant valrörelse vi får om den ska handla om vem som snabbast skriver skit om vem på nån nätsajt! Lägre än Glocalnet. Lika lågt som klottermobbing på skoltoalettväggarna.

Stå för vem du är och vad du tycker istället.
Så, Honestyring på nu, Ella, tycker du att skapelseläran ska läras ut på NO-lektionerna i skolan? Hur var det nu, Anders Borg, med att låna pengar till skattesänkningar? Och vad tyckte Tobias Billström om amnestin för flyktingbarn?

Och snälla ni andra som sitter och trycker och tycker i riksdagshuset, stå för vilka ni är! Så kan vi få en ärlig debatt. DET tror jag vore intressant för väljarna.

Och på min Spotifylista idag sjunger Totta Näslund och Louise Hoffsten i Kallt, kallt, kallt: "Talar fritt gör bara barn och dårar."

Andra på detta: Johan Westerholm, Scaber Nestor, Peter Andersson, Eva Hultin, HBT-sossen , Alliansfritt Sverige , S-Buzz

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , och annat intressant

1 kommentar:

Spiff sa...

Frågan är väl vilken version som skulle äckla mest?
Men vinner sanningen på att Ohlys "komsomol" skriver vad de anser...