onsdag, maj 14, 2008

Carola presschef på Melodifestivalen?

Uttryck av sexuell natur av två personer med samma kön kan få oväntade reaktioner” skriver chefen för Eurovision Song Contest varnande till Charlotte Perelli och hennes team.

Ja, jo, det är ju sant. Förvisso har en och annan homofob fått tokutbrott genom årens lopp. Och det kan ju vara jobbigt att behöva lyssna till.

Men att försöka dölja uttryck av sexuell natur mellan likkönade på världens största bögfest?!? Det verkar vara ett jobb som inte ens Carola skulle klara, ens med aldrig så kraftigt tungotal. Visst är det skönt med gudomlig auktoritet?
Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om , , , ,

6 kommentarer:

Mmm sa...

"världens största bögfest" haha
ewwww nu när du säger det så...
kanske dags att sluta titta på melodifestivalen.

Johanna Graf sa...

Varför det? Jag sade det i ytterst positiv mening!

mats sa...

Gillar man musiken, glitter och glamour så kan man väl titta på tillställningen. Sen kan bli förbannad för att fel låt vann så är allt som vanligt.

Psst. Medelande till mmm En kamrat till mig sa en gång att det är 100% säkert att om jag passerar ett oändligt antal bögar, till och med på nära håll, så kommer jag inte få ett enda förslag. Så slå du på TVn och titta men för säkerhets skull kan du ju sätta en kondom på den...

mmm sa...

Johanna: Nä det är väl mer det att jag inte har lust att se på eller betala för någon bögfest.

Mats: Ett hett tips: Din kompis försökte med största sannolikhet berätta för dig att du inte är speciellt attraktiv.

eva sa...

mmm: Mats är min och han är dödsläcker och omtänksam på alla sätt och vis.

Nilla sa...

Märkligt att Carola alltid får sig över skallen när det talas om "homofobi" (som om alla sprang omkring helt skräckslagna så fort en bög visar sig, kära nån!) Undrar vem som är mest "fobisk" egentligen?
Vad beträffar kraftigt tungotal, Johanna, vad vet du om det? Jag tror att du rör dig på okänt vatten här. Hemska tider, du är väl inte... "tungotalsfobiker"???
Men eftersom det nu är politiskt korrekt att avsky "homofobi/fobiker" men det är helt ok att uttala sig om och framställa Carola och tungotal på det sätt som du gör, med bl a ett pentagram på pannan, för det "får man göra", så anser du väl ha full rätt till det. I demokratins och yttrandefrihetens namn. Iallafall för dom som "tänker" rätt...