torsdag, juni 05, 2008

Fan vad exotiskt


Om man hade varit utomlands nu, och sett vyn över Kungsträdgårdens restaurangfestival, så hade man garanterat sagt; Fan vad mysigt, tänk om Stockholm kunde ha sådant här!

6 kommentarer:

mats sa...

Vrid gärna kameran 90 grader medurs när du tar om bilden så ser vi bättre. Min skärm är lite jobbig att hantera i roll-planet men jag anar att byggnaden ser ut som mitt vedskjul på landet innan det fick väggar.

Anonym sa...

precis Johanna..

I Sverige dödar man nästan all initiativkraft med hutlösa skatter och avgifter, så hur trovärdigt är det!!!

Anonym sa...

Något annat, men ändå inte, alltid aktuellt i dessa tider! Uppmanar alla att via DNs sida titta på galleri Zetterling! Leif Z. kommenterar samtiden, se bild 12 av 27, "Robbing Hood" - Att ta från de fattiga och ge till de rika. Finns många guldkorn här!
"Spegel, spegel", en som e riktigt go är "Blåsossen", och i "Försvarets sparkrav" får vi se hur Borg lagt stora kanonen Odelberger åt sidan och plockat fram tomhylsan Tolgfors. Bildt får bottennapp, alla undrar "Finns Reinfeldt??", Moder Svea och ministern som överlever allt har "utförsäljning"! På sista bilden får vi se vem som kör den Moderata ångvälten!

Annika Andersson sa...

Du har modiga läsare Johanna, som kommer på besök och anonymt spyr sin galla..

Hoppas studenten gick fint!


Annika

Anonym sa...

Vad kan vi säga om högern?
Många handlar med villfarelser och falska miraket och vilseleder de okunniga massorna. Det var redan sagt allt som behövde sägas.

Johanna Graf sa...

Sorry att bilden hamnade fel, men det var en mobilbloggning och då går det inte att bildredigera.

Och till dig som tyngs så av skatteoket: Titta upp, himlen är blå! :-)