söndag, mars 16, 2008

Otrogna tankar

Man är på fest. Älsklingen är inte med, utan väntar där hemma. Man har kul, man sjunger schlager, dricker vin och så plötsligt... står han där. Och är så vacker att man blir knäsvag. Ögonen, kroppen, rörelserna, jag tappar andan. Kan man bli blixtkär på en minut? Ja, det kan man och jag är det. Borta är alla tankar på min kära som väntar så troget där hemma i sängen. Jag känner mig usel, men jag måste lyda min kropp. Måste få smeka, kyssa, röra vid hans underbara kropp. Sture, jag älskar dig! Enda nackdelen är att han inte är min.

Väl hemma igen, kryper jag ner i sängen hos min egen älskling. Fantiserar om vad hon skulle säga om jag tog med Sture hem? När han blir könsmogen skulle jag definitivt vilja para ihop dem. Vilka ungar de skulle få!



Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om , , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Även jag har varit "otrogen", Tigertass kom till gården som liten ynklig kattunge som ingen vill veta av. Vart kom han ifrån? Ingen vet. Man bara var tvungen att hjälpa honom, en fin rödtigrerad kattkille, kunde förövrigt behövas på gården bland sorkar och möss! Efter en tid tog jag honom till veterinären, han blev besiktigad, kastrerad, vaccinerad och märkt. Sen fick han följa mig hem, sov under min säng. Missan gillade INTE att jag hade en annan katt hos mig denna natt! Men Tigertassen var inte van att vara inomhus så jag bara var tvungen att ta honom till gården igen, det var ju där han skulle vara. Nu lever han på Överjärva gård i Solan, och mår gott!

Slim sa...

haha du e rolig du=)

Krassman sa...

Jag vet precis hur du känner. Har träffat Minus, Stina och Sigrid (a.k.a Charlotte Perrelli) under ett par vecor nu i smyg. Tänk om Ester och Selma skull få veta. Dom skulle verkligen kösa ögonen ur mig......