tisdag, februari 03, 2009

Nu gör jag slut med Sverige

Jag var ung när jag bröt förlovningen
med detta djävulska land
detta avlånga ishjärta
detta sjuka sadistiska urberg
där en ängel aldrig satt sin fot.


Bruno K Öijer väjer inte för det storslaget patetiska poeteriet inte!
Och jag är beredd att instämma denna dag. Efter ett antal kvällar i rad ute på dåligheter/roligheter, efter flera nätters obevekliga i- ottan-vaknande och, som marsipanrosen på det hela, denna förbannade kyla och mörker. Nu går jag och lägger mig igen.

Bloggalan
var kul. En del vinnare var uppenbarligen väl förankrade i folkmyllan, för de applåderades knappt alls av den hippa Stockholmspubliken på Nalen. Kändes bra. För övrigt kändes det hela mest litet förvirrande. Vad gjorde alla eftersläppsbrudar där? Aha, de var modebloggare! Men vad i hela friden gjorde Robinson-Robban där?? Han gjorde åtminstone tre entréer utan att bli fotad, stackaren. Och varför var all maten kvar när det var slut? Just det, stället kryllade ju av Dagens Outfit-tjejer, och de äter ju inte.

Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om , , , , , , , ,

9 kommentarer:

Anonym sa...

Faktiskt oväntat att du försöker ta poäng på att raljera över andra kvinnor/tjejer/eftersläppsbrudar.

Jag är klart besviken - tantvarning? Eller ett inlägg i andan "jag är lite bättre än modebloggarna men har en mikroandel av deras läsare"?

kaprate kid sa...

Bättre ett gram guld än ett kilo skit lyder ju talesättet...

Annars ser jag rubriken på inlägget och tänker, borde vi göra slut med Sverige? Kan vi verkligen det?
S we can...

Spiff sa...

Men faktum kvarstår, folk är simpla, och mode, glamour och siliconbröst har betydligt fler läsare än politik och verkliga livet..

Trots att Sverige förmodligen lägger mest pengar och energi av alla på "information", feminism och utbildar horder av "genus-vetare"..

Är inte det ironi?!

Anonym sa...

Kan inte låta bli att tycka...
att det är en patetisk värld du beskriver!

Johanna Graf sa...

Jag lade nog faktiskt ingen värdering i det hela. Var mest förundrad när jag klev in och trodde jag hamnat på Village eller nåt istället för en blogg-gathering. Visst både trodde jag och borde det finnas en del modebloggare på plats, men att de utgjorde 75 procent av publiken hade jag inte väntat mig. Men dte var ju bra, för då kunde man äta dubbla portioner av bjudmaten.

Dessutom - uttryckte jag inte tydligt att det var kul att flera priser, bl a livsstilspriset faktiskt, gick till högst "vanliga" människor, icke boendes i storstaden?

Anonym sa...

Du skrev: Dessutom - uttryckte jag inte tydligt att det var kul att flera priser, bl a livsstilspriset faktiskt, gick till högst "vanliga" människor, icke boendes i storstaden?
Och det är helt riktigt så, vi som icke bor i storstad, är högst vanliga människor.. och vi mår bra!

Anonym sa...

Nu ber vi dig och alla andra politiker som står arbetarrörelsen nära att ta krafttag...

Nyhetsflödet denna dag.
Största löneskillnaden på 60år mellan löntagare och maktelit... undrar då hur stor skillnaden blir mellan eliten och pensionären?

Nyhetsflödet samma dag säger nämligen att den genomsnittlige LO-pensionären får c.a. 150kr MINDRE i pension per månad!

Anonym sa...

Ja, och varför sopgubbar som slutar vid lunch tjänar nästan dubbelt så mycket som vårdpersonal med 100% arbete? Eller lärare med 4,5 års utbildning..
Vi är många som undrar varför Svenska tjänar så dåligt, betalar så hög skatt och att utbildning absolut inte får löna sig i socialdemokratins Sverige?

Anonym sa...

Kaprate Kid, vore kul att veta vilket socialistiskt nirvana ni tänkte flytta till? Det är bara Danmark som har högre skatter just nu, men dom har ju slutat med invandring..